Serviss, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīna, farmācija, rehabilitācija, veselība, ambulatorā palīdzība, ambulance, stacionārs, acu ārsts, ārstu komisijas, ārstu privātprakses, privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnika, poliklīnikas, veselības centri, dermatoloģija, diagnostika, elpceļu, plaušu slimības, endokrinoloģija, diabēts, fitoterapija,

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Uzņēmumi Latvijā, uzņēmums Latvijā, Latvijas uzņēmumi, Latvijas uzņēmums, uzņēmējiem Latvijā, Latvijas uzņēmēji, uzņēmumi, iestādes, filiāles, faktiskie dati, adreses, adrese, telefoni, telefons, tālrunis, reģistrācijas numuri, darbalaiks, darba laiks, e-pasti, e-pasts, epasts, uzziņas, uzziņas internetā, steidzamie gadījumi,

Balticexport.com

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Eksports, imports, eksports Baltijā, imports Baltijā, eksports Latvija, imports Latvija, eksports Lietuva, imports Lietuva, eksports Igaunija, imports Igaunija, eksports Kaļiņingrada, imports Kaļiņingrada, Latvijas uzņēmumi, Igaunijas uzņēmumi, Lietuvas uzņēmumi, Baltijas uzņēmumi, uzņēmumi, uzņēmumu atbalsts, eksportētāji,

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
akumulatori akcija, akumulatori auto, mašīnas akumulatori, autoremonts, ģeneratori, autoserviss, auto serviss

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
kvalitāte, kvalitatīvs pakalpojums, zinoši darbinieki, atbildīgi speciālisti, speciālisti ar pieredzi, labs serviss

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Tehnisko Risinājumu Centrs, SIA, ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs

Palejas 2B, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Mūsu pakalpojumi::

Objekta ugunsdrošības stāvokļa novērtējums:

✓ Objekta rīcībā esošās tehniskās projekta dokumentācijas izvērtēšana; ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu darbības pārbaude to atbilstība normatīvajiem aktiem, ugunsdzēsības aprīkojuma atbilstības novērtējums; ✓ Objekta teritorijas novērtējumus; ✓ Objekta telpu novērtējums; ✓ Objekta ugunsdrošības dokumentācijas novērtējums.

OBJEKTU APSEKOŠANA:

✓ Novērtēt nepieciešamo ugunsdzēsības inventāru; ✓ Sagatavot rekomendācijas; ✓ Novērtēt ugunsaizsardzības sistēmas; ✓ Nepieciešamā ugunsdzēsības inventāra daudzuma aprēķināšana un to atrašanās vietu noteikšana. ✓ Iesniegt aprēķinu par nepieciešamajiem resursiem uzlabojumu veikšanai; ✓ Konsultācijas par ugunsdrošības normatīvajiem aktiem un standartiem. ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektu caurskatīšana un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Objektu ugunsdrošības audits un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sagatavoto pārbaudes aktu izskatīšana un rekomendāciju sagatavošana.

Ave Steel, SIA, Metālu tirdzniecība

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Produkcija:

AVE STEEL piegādātāji ir Eiropas, Āzijas rūpnīcas un servisa centri. Mūsu galvenie klienti ir metālapstrādes uzņēmumi Baltijas valstīs.Piedāvājam ArcelorMittal, Outokumpu, Acerinox, SSAB, Marcegaglia, Steel Košice, Ispadue ražotāju materiālus. Noliktavas platība 2000m2 ar vairāk kā 2000tonas daudzveidīgu tērauda, cinkota tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija, misiņa, vara, bronzas produktu sortimentu.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Centrālais birojs

Vienības gatve 87h, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs! 

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Tāmju dokumentāciju sagatavošana ✓ Inženierkomunikāciju projektēšana ✓ Izbūves materiālu un aprīkojuma komplektācija un piegāde ✓ Tehniskā uzraudzība ✓ Izbūve ✓ Projektu vadība un pēcnodošanas apkalpošana ✓ Sistēmu nodošana ekspluatācijā

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
"Karme Filtrs" pakalpojumi:: ✓ Ūdens apstrādes iekārtu, izlietojamo materiālu (filtrējošie materiāli, reaģenti, ķimikālijas) un rezerves daļu piegāde; ✓ Iekārtas montāža, regulēšana un palaišana; ✓ Servisa apkalpošana, garantijas un pēcgarantijas remonts; ✓ Ūdens analīzes;

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Ravex, SIA

Saules 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Ravex" vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar koka logu, metāla durvju un jumtu konstrukciju pārdošanu, montāžu un remontu. Īpašie HORMANN piedāvājumi - paceļamie vārti ir visizplatītākais garāžas vārtu veids, kas sevī apvieno drošību ar dizaina eleganci. SIA "Ravex" darbībā liela nozīme tiek pievērsta gan privāto, gan būvfirmu, gan valsts pasūtījumu apkalpošanas kvalitātei.