Serviss, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sos Taxi, IK, diennakts taksometrs

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Taksometra pakalpojumi, taksometra pakalpojumi Kuldīgā, taksis Kuldīga, taxis Kuldīgā, taxi, Sos taxi, Kuldīga taksis, Kuldīga taxsi, taxi Kuldīgā, taxsi Kuldīgā. Pasūtīšana, izsaukšana, pakalpojums, taxi cenrādis, taxi tarifi, taksometru izcenojumi. Taksometrs uz. Taxi ar diviem šoferiem, taksists, taksometra kurjera pakalpojumi,

Apbedīšanas un kremācijas pakalpojumi SIA Eliziums - 1

Turpinām strādāt klātienē!
Vienības gatve 48a, Rīga, LV-1004
organizēšana, kremēšana, kremēšanas pakalpojumi, kremācija, diennakts apbedīšanas birojs, apbedīšanas serviss , , diennakts apbedīšana, apglabāšanas serviss , nelaiķa transportēšana, apbedīšanas serviss 24h, diennakts

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
ostas kraušanas tehnika, noliktavu tehnika, noliktavas tehnika, ostu tehnika, garantijas, pēcgarantijas serviss , , pēc garantijas serviss , apkalpošana, strādā visā Latvijā, strādājam visā Latvijā, kvalitāte, kvalitatīvi

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
pārvietošana, ofisu pārvietošana, pārvākšanās, profesionāla pārvākšanās, ofisu pārvākšanās, pārvākšanās serviss , , pakalpojumi, pārcelšanās, pārcelšanās serviss , pārbraukšanas servisa pakalpojumi, pārcelšanās pakalpojumi

NAGLIS & ERR, SIA

Uzvaras prospekts 1C, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Darbagaldu remonts serviss , virpas metālam, Metālapstrādes darbagaldi, instrumenti.

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
GS1 sistēmas svītru kodu, (svītrkodu) piešķiršana, reģistrēšana, (reģistrācija) svītrkodi, svītru kodi, svītrkod. Apmācības un konsultācijas par GS1 sistēmas standartu pielietojumiem. EAN - 13, GS1 -128, loģistikas etiķete, datu sinhronizācija, RFID, elektroniskais produkta kods, verifikācija. LEI kods, LEI GS1 Reģistrācijas Aģents.

ITHAL SIA, Auto celtņa noma

Ganību dambis 25d, Rīga, LV-1005
Autoceltņi, autoceltnis, ceļamkrāna noma, ceļamkrāna īre, ceļamkrāns noma, ceļamkrāns īre, autoceltņa īre, autoceltņa noma, autoceltņa pakalpojumi, autoceltņu noma, cēlējtehnikas noma, cēlējtehnikas īre, tehnikas noma, tehnikas īre, celtniecības tehnikas noma, celtniecības tehnikas īre, būvtehnikas noma, būvniecības tehnikas noma,

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3A, Rīga, LV-1005
Krematoriji Latvijā, Krematorijas, Kapu vietas Rīgā, Apbedīšana, morgs, Pilns apbedīšanas un bēru serviss

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Autoceltņi, (autoceltnis). Noma. Autoceltņa un autogroza pakalpojumi. Auto celtnis, autogrozs, auto grozs, pacēlājs, autopacēlājs. Autoceltņa pakalpojumi, autokrānu noma, celtniecības tehnikas noma, celtniecības mašīnu noma, būvniecības aprīkojums, autoceltnis 20 tonnas, autoceltnis 30 tonnas, 20 t, 30 t. Iekraušanas un izkraušanas

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001

Uzņēmuma galvenais darbības princips ir profesionālas konsultācijas un klientu apkalpošanas kvalitāte un serviss.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pie mums pieejamie pakalpojumi:: ✓ Dzinēju remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu montāža ✓ Metināšana ✓ Virsbūves remonts ✓ Bremžu remonts Autoservisa profesionālais aprīkojums nodrošina augstu kvalitāti šādiem pakalpojumiem:: ✓ balstiekārtas pārbaude un remonts; ✓ bremžu apkope un remonts; ✓ zobsiksnu maiņa; ✓ ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts; ✓ spēka pārvada remonts; ✓ virsbūvju remonts un ģeometrijas atjaunošana (virsbūves remonts tiek veikts uz profesionāla auto virsbūves remontstenda „Dataliner”); ✓ virsbūvju krāsošanas darbi; ✓ riepu montāža un remonts; ✓ sezonas riepu uzglabāšana.

Atehs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Muduļu mājas: Mazizmēra moduļu ēkas kā celtniecības virziens Latvijā sācies samērā nesen, tomēr šī modernā tehnoloģija pamazām iegūst popularitāti. Māju pamatideja ir maksimāli vienkāršot iespējas tikt pie nelielas, glītas ēkas, pat neuzsākot būvniecību. Ne katrs var atļauties uzcelt pamatīgu ģimenes māju pēc individuāla projekta, tādai būvniecībai vajag daudz laika un arī izmaksu ziņā ne vienmēr tas ir pieņemams risinājums. Turpretī moduļu mājas var uzcelt ļoti ātri, jebkurā vietā un jebkuros laikapstākļos, turklāt par pieņemamu cenu.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

Liepājas riepu centrs, SIA, Riepu serviss Liepājā

Pulvera 10, Liepāja LV-3405
Pakalpojumi:: ✓ Riteņu maiņa ✓ Montāža ✓ Diska malu blīvēšana ✓ Balansēšana ✓ Riepas remonts ar karsto vulkanizācija ✓ Diska valcēšana/taisnošana ✓ Diska metināšana Par uzņēmumu: Riepas par vislabākajām cenām! Piedāvājam jaunas un lietotas, ziemas un vasaras riepas ar garantiju par vislabākajām cenām, iespējama piegāde. Plaša riepu izvēle un pilns serviss. Riepu maiņa un balansēšana uz modernām vācu un itāļu iekārtām. Riepu remonts tiek veikts ar augstākās kvalitātes vācu remontmateriāliem, tai skaitā ir pieejama karstā vulkanizācija, garantija. Riepu sezonas uzglabāšana.

Akmeņkale Antra Ozoliņa

Ziemeļu 45, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:: ✓ kapu pieminekļi ✓ apmaļu izgatavošana, uzstādīšana ✓ granīta akmens apstrāde ✓ kapu apmales ✓ plāksnes ✓ kapu soliņi ✓ granīta soliņi ✓ koka soliņi ✓ kapu pieminekļu uzstādīšana ✓ Kapu futrāļi ✓ kapu sētiņas ✓ pilns kapu ierīkošanas serviss un kapu vietu ierīkošana

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ozirs, IK

Brocēni, Saldus nov. LV-3851

Pamatā piedāvājam Alpic Air, Mitsubishi Heavy Industries un Viessmann ražotos produktus, bet pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt arī citu ražotāju produktus, kā piemēram Gree, Hisense, Samsung u.c.

Pakalpojumi:

"Ozirs IK ir kondicionieru tirdzniecības un uzstādīšanas uzņēmums. Kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, montāža, aukstumiekārtas, aukstumiekārtu tirdzniecība, siltumsūķņi, siltumsūkņu uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā. Pārsvarā piedāvājam produktus no MITSUBISHI, PUZER, ALPICAIR, VIESSMANN.

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.