Serviss, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1A, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
kremācija, kremēšana, apbedīšanas ceremonija, bēru organizēšana, bēres, bēru aģents, pilns apbedīšanas serviss

Boulders, SIA, Vārtu un žogu ražotne

Stūnīši, Gaismas 6-18, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
, vārtu montāža, vecā žoga demontāža, vārtu demontāža, transporta pakalpojumi, vārti Latvijā, vārtu serviss

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

Wodoo, SIA, Autodarbnīca, AdBlue

Bauskas 149, Rīga LV-1004
Apraksts: WODOO komanda nodrošina profesionālu un kvalitatīvu DPF / SCR sistēmas atslēgšanu kravas automašīnam, lauksaimniecības tehnikai, iekrāvējiem un ekskavātoriem. Kvalificētais tehniskais personāls, vienmēr ir gatavi uzklausīt un piedāvāt katram klientam izdevīgāko risinājumu.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12B, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

Atlas Copco Baltic, SIA, Industriālie kompresori un saspiestā gaisa iekārtas

"Mārtiņmuiža", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Atlas Copco ir vadošais produktīvu industriālo risinājumu nodrošinātājs pasaulē. Piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstā ir stacionārie saspiestā gaisa kompresori, slāpekļa un skābekļa ģeneratori, žāvētāji, saspiestā gaisa iekārtas, tehniskais atbalsts un remonts. Mēs piedāvājam saspiestā gaisa iekārtas visiem lietojumiem - no nelielas darbnīcas līdz specializēta lietojuma aprīkojumam. Nepārtraukta produktivitātes paaugstināšana ir Atlas Copco darbības pamatā - mēs palīdzam klientiem gūt maksimālo atdevi no veiktajiem ieguldījumiem.

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA „Eltex” darbības virzieni ir elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšana, elektromontāžas darbi. Veicam visu elektromontāžas un vājstrāvu tīklu apkalpošanu. Izceļamies ar augstu darbinieku atbildību, profesionalitāti, sertificētu un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Veicam vispārceltnieciskos darbus.

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Agenda EP, IK, žalūziju uzstādīšana visā Latvijā

Ludzas 42A-56, Rīga LV-1003
Mēs piedāvājam: ✓ Plašu dažadu veidu žalūziju izvēli: horizontālās, rullo, vertikālās, kašešu rullo, plisē, “diena-nakts” un aizsargžalūzijas ✓ Vairākus moskītu tīklu variantus: stacionārus-noņemamus, rullo un veramus ✓ Aizkarus un žalūzijas ar fotodruku jebkurai gaumei. Izstrādājumi tiek izgatavoti atbilstoši katra individuāla klienta vēlmēm un prasībām

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Climate systems, SIA

Andrejostas 17 - 41, Rīga, LV-1045
AVK tīkli: ✓ Apkures ierīkošana ✓ Ventilācijas ierīkošana ✓ Kondicionēšanas sistēmas ierīkošana ✓ Siltumsūkņi Par „Climate systems” : Uzņēmums specializējas augstākās kvalitātes siltumsūkņu, apkures sistēmu, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu projektēšanā, uzstādīšanā un apkalpošanā.

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

Tolmets Vidzeme, SIA, Alūksnes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Ganību 18, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.